Η νέα ιατρική του γιατρού Χάµερ


dvdhamerΟ γιατρός Ρίκε Γκέερτ Χάµερ (Ryke Geerd Hamer) υπήρξε για πολλά χρόνια διευθυντής σε µια γερµανική κλινική. Η προνοµιούχος θέση του, του επέτρεψε να συναντήσει πολλούς καρκινοπαθείς. Χάρις στις περιστάσεις, στην τύχη και στην λεπτοµερή παρατήρηση, ο Χάµερ ανακάλυψε τους θεµελιώδεις νόµους που εξηγούν το µηχανισµό της εµφάνισης όλων των καρκίνων και όλων των ασθενειών. Στην περίπτωση αυτού του γιατρού, µπορούµε πραγµατικά να µιλήσουµε για νόµους, αφού οι επαληθεύσεις που έγιναν από τον ίδιο και από άλλους ερευνητές και θεραπευτές έδειξαν ότι όλοι ισχύουν στις 100% των περιπτώσεων, πράγµα το οποίο δεν είχε ποτέ συµβεί έως τότε στην ιστορία της ιατρικής.

Ο ατσαλένιος νόµος του καρκίνου που διατυπώθηκε από τον Ρίκε Γκέερτ Χάµερ είναι ο εξής:
“ Όλοι οι καρκίνοι προκαλούνται και ενεργοποιούνται από έντονες και βίαιες εσωτερικές συγκρούσεις που τις βιώνουµε χωρίς να τις εκφράζουµε. Η φύση της εσωτερικής σύγκρουσης καθορίζει την περιοχή του εγκεφάλου που θα πληγεί και το όργανο στο οποίο θα εντοπισθεί η ασθένεια.”
Παρατήρησε λοιπόν ότι οι ασθενείς που είχαν καρκίνο των οστών, για παράδειγµα, είχαν όλοι βιώσει κάποιο σοκ, κάποιο στρες, κάποια έντονη και βίαιη (αιφνίδια) εσωτερική σύγκρουση κατά την οποία αισθάνθηκαν υποτιµηµένοι. Επιπροσθέτως, παρατήρησε ότι σε όλους τους ασθενείς που είχαν προσβληθεί από τον ίδιο καρκίνο, είχε εµφανισθεί ένα σηµάδι στην ίδια συγκεκριµένη περιοχή του εγκεφάλου τους. Έτσι, ανακάλυψε ότι σε κάθε τύπο στρες αντιστοιχούσε η ίδια συγκεκριµένη περιοχή του εγκεφάλου και το ίδιο συγκεκριµένο όργανο, πάντα το ίδιο.

Ο καρκίνος των οστών αντιστοιχεί στην εσωτερική σύγκρουση της υποτίµησης. Ο καρκίνος των πνευµόνων στη έντονο φόβο του θανάτου. Ο καρκίνος του αριστερού στήθους σε µια γυναίκα δεξιόχειρα, στη έντονη εσωτερική σύγκρουση σε σχέση µε ένα παιδί (πραγµατικό, εικονικό, φανταστικό ή συµβολικό). Ο καρκίνος του δεξιού στήθους σε µια δεξιόχειρα γυναίκα αντιστοιχεί σε εσωτερική σύγκρουση γενικά µε τον σύντροφο (σε µια γυναίκα αριστερόχειρα, οι αντιστοιχίες αντιστρέφονται). Ο καρκίνος του προστάτη αντιστοιχεί στη σεξουαλική εσωτερική σύγκρουση (πραγµατική ή συµβολική) σε σχέση µε τα παιδιά ή τους απογόνους (ή την ικανότητα δηµιουργίας). Και ούτω καθεξής, για όλους τους καρκίνους.

Ετικέτες
Σχόλια
1
Τα σχόλια είναι ανενεργά